Sander

Sander

Deze werktuigbouwkundige is al ruim 20 jaar werkzaam in de techniek in diverse functies van 3D ontwerper, naar sales & projectcoördinator tot (project) manager.  De sectoren varieren van RVS (membraan/filtratie) installaties voor de Food, productie/procesindustrie voor Food, constructie & apparatenbouw.

Oscar

Oscar

Deze pragmaticus is doorgegroeid vanuit de positie mechatronicus tot een productieleider op HBO werk- en denkniveau. Een aanpakker die in gedachte vaak al stappen verder is dan de rest. Ervaring met troubleshooting, procesoptimalisatie middels Lean- en 5S methodiek.

Cor

Cor

Deze peoplemanager heeft een mooie staat van dienst. Afgestudeerd aan de RUG Bedrijfseconomie met een managementleergang op Nyenrode. Hij is doorgegroeid vanuit de accountancy bij technische bedrijven naar diverse management posities.

Leo

Leo

Deze brede technisch en hoog geschoolde Werktuigbouwer (mechatronica), Besturings- en procestechniek werkt al jaren in de food en proces gerelateerde sector. Sinds een aantal jaren is hij bij een foodproducent teamleider engineering.

Johan

Johan

Deze 32 jarige HBO’er Electrical Engineer is al vanaf jongs af aan geïnteresseerd geweest in techniek. Hij is zeer praktisch, technisch ingesteld, erg nieuwsgierig en wil graag weten hoe dingen werken. Hij werkt hierin zeer efficiënt waarbij vragen stellen hem niet in de weg staat.

Bert

Bert

Deze HTS-er werktuigbouwkunde heeft ervaring in de machinebouw en procesindustrie (food). Denk aan indamping/indroging apparaten, systemen en installaties. Voor wereldwijde projecten verricht hij de pre-sales en vanaf het moment van opdracht de gehele coördinatie tot en met oplevering en zelfs inbedrijfstelling.

Richard

Richard

Deze resultaat gedreven werktuigbouwkundige en bedrijfskundige, met focus op de mens, is oprecht geïnteresseerd in anderen en weet weerstand in draagvlak en eigenaarschap om te buigen.

Remco

Remco

Deze HBO-er Technisch bedrijfskundige heeft vooropleidingen in levensmiddelen- en HBO Onderhoudstechnologie (Hogeschool Utrecht) afgerond. Nu 23 jaar actief in de Food waar hij verantwoordelijk is voor de tactisch en strategische kant van de productie.

-

-